ITT Controls has no commercial link with the firm Dungs ​​and does not belong to the distribution network of Dung and has no special relationship with Dungs / Karl Dungs GmbH & Co.

Dungs
ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Dungs. Dungs staat garant voor betrouwbaarheid, efficientie en gebruiksvriendelijkheid. De uitzonderlijke kwaliteit en veiligheid hebben dit merk in de afgelopen jaren markt marktleider gemaakt op hun gebied. Voor het regelen, doseren en moduleren van brandbaar gas en verbrandinslucht of van kleppen naar veiligheidstechnologie of van automatische brandercontrollers naar brander management systemen. Dungs is het merk wat het complete gamma verkoopt en ondersteund. ITT Controls is de schakel en geeft u advies, levert producten en onderdelen en doet de onderhoud en het beheer van deze producten.

Een greep uit het assortiment van Dungs zijn brander management systemen en automatische brander controles, drukregelaars, drukschakelaars voor gas en lucht, magneetventielen, dubbele magneetventielen, multifunctionele gas controles, lijnlekkagetesters, kogelkranen, filters, motor vlinderkleppen en actuators.

Dungs is van mening dat gas de toekomst is. Het is een superiore energiebron. Gas blijft verkrijgbaar op de lange termijn en heeft verder geen afvalverwerking nodig in tegenstelling tot andere energiebronnen. Om gas veilig te controleren en te beheersen komt Dungs te voorschijn met hun ongelofelijk know-how en trendzettende innovaties. ITT Controls kan u helpen om een juiste keuze te maken in dit producten- en onderdelengamma.

Ook is Dungs op verwarmingsgebied geen onbekende speler in de markt. Het merk is een synoniem voor veiligheid tijdens een lange levensduur. Ze hebben een indrukwekkende portfolio van drukschakelaars tot hoog geintegreerde brander managementsystemen.

Dungs staat voor kwaliteit, net als ITT Controls. Zo zijn de kleppen van Dungs ontwikkeld voor minimaal 1 miljoen schakelcyclussen welke allemaal getest en gekwalificeerd zijn in verschillende laboratoriums. Zowel Dungs als ITT Controls maaken geen concessies als het op veiligheid aankomt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling of mailen naar info@ittcontrols.com

ITT Controls heeft geen commerciële link met de firma Dungs en behoort niet tot het distributie netwerk van Dung en heeft geen speciale relatie hebt met Dungs/Karl Dungs GmbH & Co.

Dungs

ITT Controls levert ook producten en componenten van Dungs. Dungs biedt betrouwbaarheid, efficiëntie en bruikbaarheid. De uitzonderlijke kwaliteit en veiligheid die dit merk de afgelopen jaren heeft verworven, is de marktleider in hun vakgebied.